H. Koper (Henk) – Fysiotherapie Udenhout – Udenhout
Welkom bij Fysiotherapie Udenhout

Fysiotherapie Udenhout

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.

H. Koper (Henk)

Algemeen fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Henk Koper is afgestudeerd in 1984 aan de Academie voor Fysiotherapie te Breda. Daarnaast is hij adviseur en begeleider van diverse sportverenigingen, gecertificeerd intervisiecoach bij IVAK en stagebegeleider.

“Mijn kracht in mijn behandeling is door middel van de patiënt te informeren, die zelf een keuze te laten maken voor het behandeltraject.”

Gevolgde cursussen: COPD, gesuperviseerde looptraining bij Claudicatio Intermittens, orthopedische geneeskunde, medical taping, tapen en bandageren, sportfysiotherapie, craniomandibulaire dysfunctie, hartrevalidatie en motorisch remedial teaching. In 2013 heeft hij de masterclass oncologische revalidatie van Avansplus met succes afgerond. In 2020 heeft hij de specialisaties COVID en hartrevalidatie gevolgd.

Aangesloten bij: Chronisch Zorgnet (etalagebenen, hartrevalidatie, longaandoeningen en Corona), MS-Netwerk, Nederlandse Vereniging Hart-, Vaat en Longfysiotherapeuten.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagochtend

BIG-registratie: 79034201604

Terug naar overzicht